Jesper Juul

Rom for familien

Rom for familien
2.0/5 rating 1 vote

Jesper Juul & Monica Øien

Oslo 2012

Programleder og journalist Monica Øien samtaler med den kjente familieterapeuten Jesper Juul om vanlige problemstillinger for foreldre. Monica og Jesper filosoferer over mange viktige spørsmål, som hvordan foreldre skal finne gode svar, hvorfor vi skal sette grenser, og hvordan vi skal forholde oss til barnas lengsler og komplekser.

Forfatterne navigerer gjennom den typiske familien i et hjem. Rommene har sine spesielle funksjoner og følelser. I hjemmet møter vi oss selv, vi repeterer ofte det vi mislikte at foreldrene våre gjorde og vi ser våre beste og verste sider i møtet med partneren og barna.

Gjennom bokens åtte kapitler, husets åtte rom, møter vi familien i forskjellige faser. Dette er samtaler fra hjertet som får foreldre til å reflektere over hvordan de vil ha det i sin familie. Rådet er at det er ikke hva man gjør, men hvordan og hvorfor man gjør det, som er nøkkelen. Gjør det du gjør med omtanke, begeistring, autentisitet og mot. Ta vare på deg selv og tenk gjennom hvordan du vil ha det, for din families lykke avhenger av din egen lykke.

ISBN 978-82-02-32047-8

Specifications

Share this product

Leave a comment

You are commenting as guest.

Copyright © Jesper Juul